Over Papierdier


Welkom bij Papierdier. Hier vind je allerlei leuke spulletjes waarmee je van je post een extra mooi cadeautje maakt. Een kaartje is namelijk erg fijn om te krijgen, maar misschien nog wel leuker om te versturen.


Ansichtkaarten

Van veel ansichtkaarten zijn er maar een paar beschikbaar. Daarom vindt er regelmatig een verandering in het assortiment plaats. Een aantal ansichtkaarten is vast opgenomen in het assortiment, zoals die van Noodoll en Houtkoorts. Bekijk meer Houtkoorts-kaarten en producten op www.houtkoorts.nl.

Tapes & tips

Masking tapes en cotton tapes zijn enorm leuk om mee te knutselen, post mee te versieren, cadeautjes op te leuken, of zelfs je huisdecoratie een tweede leven in te blazen. Wikkel bijvoorbeeld een tapeje om een simpel waxinelichtje en je hebt meteen een leuke decoratie! Kijk op de speciale masking tape-pagina van Pinterest voor meer leuke tips.

Stickers

Papierdier loves vintage stickers. En vooral in de vorm van postzegeltjes, want niet voor niets is het motto van Papierdier: meer post versturen! Papierdier zoekt regelmatig naar nieuwe, leuke stickertjes en updatet het assortiment daarom regelmatig. Verzoekjes zijn altijd welkom!


Meer dan papier

Papierdier ontkomt er niet aan...naast papier houden we namelijk ook van tassen, knopen en andere niet-papierigheden. Maar wel zo leuk!


Samenwerkingen

Papierdier werkt samen met partijen zoals Womencenter (zie ook de webshop!), die ladies' nights geeft in Den Haag en omstreken. Interesse in samenwerken? Mail! Samenwerken kan in de vorm van een attentie in een goodiebag, retweets op Twitter, likes op Facebook, wederverkoop van papierartikelen...wat we ook maar voor elkaar kunnen betekenen om elkaar te versterken <*^^)


*Goede kaarten*

*Goede kaarten* is een concept van Papierdier. Kaartjes die een ander niet meer kan gebruiken of zal verzenden, vindt een ander misschien juist heel bruikbaar voor bijvoorbeeld Postcrossing. Om deze eenzame kaarten een plek te geven, is nu de rubriek *Goede kaarten* te vinden op www.papierdier.nl. De kaarten worden hier aangeboden tegen een lage prijs. De opbrengst van de kaarten gaat geheel naar een goed doel. Je helpt dus een ander door een kaartje te kopen!


Meer informatie

Meer weten over betalen, verzenden en meer? Lees de algemene voorwaarden. En natuurlijk: like ons op Facebook voor updates & goodies en volg ons op Twitter!

Graphics

Clipart op deze website is ontwikkeld door Liz Aragon, sweetclipart.com